جدیدترین اخبار :
  • آغاز به کار نمایشگاه بین المللی در کابل با مشارکت فعال ایران
  • بندر چابهار در آینده بزرگترین مسیر تجاری افغانستان خواهد‌ بود
  • حضور موثر منطقه آزاد چابهار در نمایشگاه بین‌المللی ابوحنیفه کابل-افغانستان
  • مسیر ترانزیتی چابهار-دوغارون یکی از محورهای حیاتی در اتصال اقیانوس هند به افغانستان و آسیای میانه است
  • وزیر صنعت افغانستان: مسیر ترانزیت چابهار تا مرز میلک؛ امن و بدون محدودیت است
به مناسبت هفته صنایع دستی در منطقه آزاد چابهار برگزار شود.

ورک شاپ طراحی و اجرای دیمگر در چابهار

اقتصادی | تاریخ خبر : 2/03/21 | تعداد بازید :1260
مدیر گردشگری و میراث فرهنگی سازمان منطقه آزاد چابهار از برگزاری ورک شاپ طراحی و اجرای دیمگر (برقع) برای نخستین بار در چابهار به مناسبت هفته صنایع دستی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان منطقه آزاد چابهار، محمدسعید موسایی باغستانی ضمن تبریک روز جهانی و هفته صنایع دستی به فعالان این عرصه گفت: به مناسبت این هفته ارزشمند، برنامه های آموزشی متنوعی برای فعالان این حوزه طراحی شده است.
وی ادامه داد: ورک شاپ طراحی و اجرای دیمگر با نقوش سوزی دوزی، با هدف زنده نگهداشت، پاسداشت و انتقال این هنر بومی به نسل آینده و معرفی بیشتر این هنر، امروز 20 خرداد ماه 1402 برگزار می شود.
به گفته موسایی، برگزاری ورک شاپ طراحی و اجرای زیورآلات و رودوزی نیز از برنامه های دیگر این هفته است که روز 21 خردادماه با حضور اساتید این هنر سنتی برگزار خواهد شد.
مدیر گردشگری و میراث فرهنگی سازمان منطقه آزاد چابهار در پایان خاطر نشان کرد: هدف‌گذاری سازمان منطقه آزاد چابهار در سال جاری، کمک به رشد و توسعه دانش بومی به منظور ایجاد اشتغال پایدار برای جامعه محلی است.
گفتنی است، این دوره های آموزشی با همکاری مدیریت گردشگری و میراث فرهنگی سازمان منطقه آزاد چابهار و دانشگاه بین الملل چابهار برگزار می شود.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل